Ballegaard

Familien

 

Familien består af vores fire dejlige børn, Jeanette, Torben, Michael og Sofie, samt os selv, Charlotte og Niels.

 

Jeanette på ridt i Slagelse

Jeanette studerer arkæologi ved Aarhus Universitet, og bor i Allingåbro sammen med hendes mand Jens, vores fantastiske barnebarn Lily og deres dejlige hund Charles. Hun er student fra Sorø Akademi efter afsluttet 9.klasse på Sorø Privatskole. Sommeren 2012 blev hun færdig som gardehusar ved Gardehusarregimentet i Slagelse. Hun elsker at synge, lave teater og drama. Hun har været aktiv i flere musicals og teaterstykker henover de sidste mange år og har siddet i bestyrelsen i Holberg Teatret i en periode.  I december 2012 var hun med i forestillingen "Et Juleeventyr" på Borreby Teater i Skælskør. Sommeren 2014 havde hun hovedrollen som Maria i forestillingen "Sound Of Music" på Vilhelmsborg syd for Aarhus.

 

Torben med studenterhuen på

Torben arbejder og bor i Aarhus tæt ved universitetet i en dejlig lejlighed sammen med hans kæreste Stine. Han er student fra Sorø Akademi efter afsluttet 9.klasse på Sorø Privatskole. Han er mere til teknik og guitar end til det med sang og optræden.

 

Michael i båden

Michael startede i begyndelsen af december 2016 i Den Kongelige Livgarde. Han er student fra Sorø Akademi efter afsluttet 9.klasse på Sorø Privatskole. Han hopper i trampolin, spiller XBox eller computerspil når lejligheden byder sig. Han har værert konkurrenceroer i Sorø Roklub, hvilket han brugte meget tid på og nød i fulde drag. Ligesom storesøster er han glad for drama og musik, han har sunget i drenge/mandskoret i Sorø Klosterkirke, og har også fået undervisning på orglet i den store kirke.

 

Sofie

Sofie går i 9.klasse på Sorø Privatskole, hun spiller violin, hun går til svømning, elsker at være i nærheden af sine store søskende, og er i det hele taget en rigtig hyggefimser. Ligesom storebror Michael har hun roet i Sorø Roklub, og har deltaget i flere regattaer.

 

Charlotte

Charlotte er uddannet som social- og sundhedsassistent.

 

Niels

Niels har rodet med teknik lige siden han kunne kravle, han har sit IT firma Team Network og sine heste.