Ballegaard

Familien

 

Familien består af vores fire dejlige børn, Jeanette, Torben, Michael og Sofie, samt os selv, Charlotte og Niels.

 

Jeanette på ridt i Slagelse

Jeanette er uddannet arkæolog fra Aarhus Universitet, og bor i Auning sammen med hendes mand Jens, vores fantastiske børnebørn Lily og Ebbe samt deres dejlige hund Charles. Hun er student fra Sorø Akademi efter afsluttet 9.klasse på Sorø Privatskole. Sommeren 2012 blev hun færdig som gardehusar ved Gardehusarregimentet i Slagelse. Hun elsker at synge, lave teater og drama. Hun har været aktiv i flere musicals og teaterstykker henover de sidste mange år og har siddet i bestyrelsen i Holberg Teatret i en periode.  I december 2012 var hun med i forestillingen "Et Juleeventyr" på Borreby Teater i Skælskør. Sommeren 2014 havde hun hovedrollen som Maria i forestillingen "Sound Of Music" på Vilhelmsborg syd for Aarhus.

 

Torben med studenterhuen på

Torben er butikschef i detailbranchen og bor i Ringsted sammen med hans kæreste Stine. Han er student fra Sorø Akademi efter afsluttet 9.klasse på Sorø Privatskole. Han er mere til teknik og guitar end til det med sang og optræden.

 

Michael i båden

Michael er i lære som elektriker. Han har været i Den Kongelige Livgarde. Han er student fra Sorø Akademi efter afsluttet 9.klasse på Sorø Privatskole. Han hopper i trampolin, spiller XBox eller computerspil når lejligheden byder sig. Han har værert konkurrenceroer i Sorø Roklub, hvilket han brugte meget tid på og nød i fulde drag. Ligesom storesøster er han glad for drama og musik, han har sunget i drenge/mandskoret i Sorø Klosterkirke, og har også fået undervisning på orglet i den store kirke. I 2022 har han været med i Musicalteatrets forestilling "Diva" på Folketeatret.

 

Sofie

Sofie er student fra Sorø Akademi efter afsluttet 9.klasse på Sorø Privatskole, hun spiller klaver og guitar, hun har spillet violin. Hun elsker at være i nærheden af sine store søskende, og er i det hele taget en rigtig hyggefimser. Ligesom storebror Michael har hun roet i Sorø Roklub, og har deltaget i flere regattaer.

 

Charlotte

Charlotte er uddannet som social- og sundhedsassistent.

 

Niels

Niels har rodet med teknik lige siden han kunne kravle, han har sit IT firma Team Network og sine heste.